A karosszéria javítása, annak fogalma és menete cégünkkel!

A karosszéria javítása nagyon fontossá válhat egy apróbb karcolás vagy horpadás végett is. Nem is említve egy balesetet vagy ütközést, amely a karosszéria törését eredményezheti. Ebben a cikkben most áttekintjük, pontosan mit értünk a karosszéria javítás alatt. Milyen fázisokkal rendelkezik, továbbá mi a javítás folyamata cégünk esetében.

A karosszériával kapcsolatban rengeteg probléma merülhet fel. A mattulás, apróbb karcolások, alig észrevehető horpadások is nagyon nagy fejfájást okozhatnak. Nem is említve a minden autós számára rémálmot okozó, a kevésbé vagy alaposan összetört karosszériáról.

A biztosítóval történő ügyintézés, kárrendezés szintúgy a karosszéria javításhoz kapcsolódik ilyen helyzetekben. Remek hír, hogy cégünk az összes jelentős biztosítóval kapcsolatban áll. Ezáltal ennek a folyamatát az esetek többségében levesszük ügyfeleink válláról.

Pontosan mit takar a karosszéria javítás fogalma?

Annak érdekében, hogy erre a kérdésre választ tudjunk adni, ajánlott tisztázni, mit is értünk pontosan az autó karosszériáján. A pontos definíció alapján a karosszéria:

Egy autó felépítménye, egy jármű külső burkolata, amely vagy egy alvázra épül, vagy egy önhordó kocsiszekrény váza, amelyre a burkoló lemezeket ráépítik.

Ahogyan a cikk bevezetőjében már említettük, az autó karosszéria javítás valójában egy gyűjtőfogalom. Ugyanis pontosan beletartoznak a karosszéria állapotát helyreállító kisebb javítások. Mint mondjuk egy alaposan összetört karambolos autó teljes körű fixálása.

Milyen esetekben kell a karosszéria javítás?

Mint már olvashatta, rengeteg oka lehet, ha az autó karosszériája javításra szorul a karosszéria fényezése. Mondjuk ha bemattul, lepattogzik a festék vagy a lakk, karcolás a karosszérián, horpadás a karosszéria felületén, továbbá egy karambolos, összetört karosszéria.

Hogyan zajlik cégünkkel a karosszéria javítása?

Cégünk legfőbb profilja a karambolos, törött, sérült autók karosszériájának professzionális, precíz javítása típustól függetlenül autószerviz területén.

Vállalunk teljes körű karosszéria és autófényező munkát, gyári alkatrészekkel. Továbbá ha megoldható, akkor a sérült karosszéria elem cseréje nélkül is újjávarázsoljuk autódat. A sérült, megkarcolt, lepattogzott, az UV-napsugárzás végett mattá vált fényezést és a karosszéria sérüléseit is visszaállítjuk a gyári állapotra.

A káreseménytől a tökéletesen helyreállított jármű használatbavételéig teljes körű kárügyintézéssel szolgálunk. A biztosítóval történő huzakodás végett megeshet, hogy a kárrendezés elhúzódik. Cégünk azonban az összes jelentősebb biztosítótársasággal kapcsolatban áll. Ennek köszönhetően a velük való olajozott kapcsolat nálunk mindennapos rutinnak számít.

Ennek megfelelően az összes autótípusra és a legtöbb biztosítóval együttműködve vállaljuk a teljes kárügyintézést. Viszont hiteles, lízingelt karambolos autódnak is vállaljuk a javítását, ügyintézését. Ebből adódóan nem szükséges elmenned a biztosítóhoz, sem máshová. Nem kell több helyen sorban állnod és várakoznod. Fordulj cégünkhöz bizalommal és bízd ránk a biztosítási ügyintézést nyugodt szívvel!