RI-CAR AUTÓJAVÍTÓ KFT.

Autószerviz, autószerelés, autószerelő, autójavítás Budapest 14. kerület, kedvező árak!

Autószerviz, autójavítás, autószerelés Budapest 14.kerület

Autószervizünk Budapest 14. kerületében már hosszú évek óta áll az Önök szolgálatában. Bármilyen hiba esetén vállaljuk a helyszínről való elszállítást autó szerelőműhely telephelyünkre, ahol megbízhatóan, professzionálisan hatjuk végre gépjárműve helyreállítását.

Megbízható munkafolyamatokkal biztosítjuk a teljes körű autójavítás kivitelezését, még a teljes körű kárügyintézés sem okoz nekünk problémát, velünk könnyen eljuthat a balesettől, meghibásodástól újra a menetkész állapotig. Autószerviz Budapest 14. kerület területén, amely segít leküzdeni a hétköznapi megpróbáltatásokat az autójavítás esetében is!

Autószerviz, autójavítás Budapest

Profi autószerviz Budapest 14.kerület területén, megbízható szakemberek általi autójavítás, autószerelés kedvező árak mellett!

Autószerelés, autószerelő, autószerviz Budapest 14.kerület

Miért a RI-CAR Autószerviz SZOLGÁLTATÁSAT VÁLASSZA HA, autójavításra, autószerelésre van szüksége, tapasztalt autószerelő kollégákkal Budapest 14. kerületben?

Autószerviz Budapest területén, megbízható és tapasztalt szakemberekkel, akik vállalják többek között az autójavításautószerelésolajcserekarosszéria javításautófényezés és futómű javítás folyamatait is. Precíz, sokat látott és tapasztalt autószerelő munkatársak tevékenykednek autószervizünkben, éppen ennek köszönhetően nincs is olyan műszaki hiba, amelyet megoldatlanul hagynánk. Rövid határidővel vállaljuk az autószerviz folyamatát és igény esetén csere autót biztosítunk az autójavítás idejére!

Minden esetben csak és kizárólag kipróbálva adjuk át a frissen helyreállított autót, célszerszámokkal jól felszerelt Autószerviz Budapest területén, kedvező autószerviz árak mellett várja Önt. Segítőkész csapatunk bármilyen probléma esetén segít a megoldásában, folyamatos tájékoztatjuk az autójavítás menetéről, és gyors javítási határidőkkel dolgozunk, kedvező és költséghatékony, előre egyeztetett, rejtett költségek nélküli autószerviz árak mellett!

Autószerviz Budapest, Autószerviz 14. kerület

autószerviz Budapest, autójavítás Budapest, autószerelő Budapest
autószerviz, autószerelő Budapest, autójavítás 14. kerület

Miért fontos a minőségi alkatrészek és gépek használata autószervizünkben ha autójavításról szerelésről van szó Budapest 14. kerületében!

Az autók kenőanyagjainak, folyadékjainak, szűrőinek cseréjét, futómű, fék alkatrészek cserélését, beállítását vadonatúj gépekkel, hatalmas pontossággal, legjobb tudásunk alapján végezzük. A legtöbben bizalmi alapon választunk autószervizt. Szervizünk egyik célkitűzése, feltárni ügyfeleink számára, hogy mi vagyunk az a szerviz, aki számára fontos, hogy ügyfelei autói jó állapotban legyenek viszont látva!

Rengetegen bizalmatlanok a beépített alkatrészek minőségét tekintve. A cégünk által beépített alkatrészekre egy év gyártói garancia érvényesíthető. A munkára pedig fél év garanciát biztosítunk. Javítást megelőzően átvizsgáljuk a járműveket. Az átvizsgálási jegyzőkönyvet javítási ajánlattal adjuk át az ügyfélnek. Egyeztetett időpontban az ügyfél érkezésekor a beépítendő alkatrészek már raktárunkban fognak várakozni. Ennek köszönhetően a javítás ideje minimalizálható és akár még meg is várható.

Minden helyzetben letesztelve adjuk át az autó. Természetesen célszerszámokkal megfelelően felszerelt autószervizünkben. Csapatunk segítőkész a problémák megoldásában. Ügyfélközpontúan, rendszeresen tájékoztatjuk a javítás folyamatáról, és gyors javítási határidőkkel tevékenykedünk. Tervezhető költségek, és csupán az előzetesen megrendelt munkát végezzük el.

Gumicsere, fényszóró állítás, olajcsere, akkumulátor ellenőrzés, diagnosztika és sok más megoldás! Amelyre még külön büszkék vagyunk, hogy a több éve nálunk dolgozó kollégák magasan képzettek, megbízhatók és hűségesek. Mindenki jól tudja a saját dolgát és szereti a szakmáját. Ez pedig nagyon ritka. Továbbá egy nagyon jól összeszokott csapatot alkotunk. Nálunk nem jelentkezik elakadás! Aki nem pontos és nem felelt meg a szükséges szakmai elvárásoknak attól pár hét után megválunk. Annak érdekében, hogy folyamatosan a legjobb minőségű munkát biztosítsuk ügyfeleinknek! Emellett pedig csapatunk minden tagja folyamatos szakmai képzéseken vesz részt.

Kedvező autószerelés, autószerviz árak Budapesten a 14. kerületben, tapasztalt autószerelő kollégákkal dolgozunk!

autójavítás, autószerelő Budapest, autószerviz Budapest
autószerviz, autójavítás, autószerelő budapest

Miért döntsön a Ricar autószerviz mellett Budapest 14. kerületében?

Több éves tapasztalattal és professzionális felszereléssel várjuk ügyfeleink megkeresését autószerelő műhelyünkben. Széles körű szervizszolgáltatást biztosítunk, költséghatékony árak mellett. Márka független szerviz vagyunk! Ebből adódóan bármilyen típusú gépjármű szervizelését biztosítjuk. Lehetőségeinkhez mérten törekszünk a gyors szolgáltatás biztosítására.

A legtöbb esetben ügyfelünk reggel leadja a gépjárművet és délután már készen el is viheti. Javítási szolgáltatásaink szinte mindenre kiterjednek. Emellett pedig karosszéria javítással, autófényezéssel is állunk az ügyfeleink rendelkezésére. A munka megkezdését megelőzően megállapítjuk a pontos műszaki hibát. Majd árajánlatot adunk és az ajánlat visszaigazolása után kezdjük meg a gépjármű javításának a folyamatát. A gépjárművek javítását képzett, és tapasztalt autószerelők hajtják végre. És természetesen az átadás előtt minőségellenőrzést is végeznek.

Szakértő és megbízható csapatunk az elmúlt évtizedek folyamán igazán bebizonyította profizmusát. Erősségünk az azonnali és pontos reagálás és a precíz munka kivitelezése. A rájuk bízott feladatokat úgy végzik el, hogy minden esetben szem előtt tartják az ügyfelek igényeit! Lehet szó idő, ár és bármilyen más tényezőről.

Lényeges részünkre, hogy ügyfeleink jól tájékozottan és elégedetten távozzanak tőlünk. A kivitelezett javítás, szervizelés, ellenőrzés vagy esetleg ügyintézést követően. Biztosak vagyunk abban, hogy ez az alapja annak, hogy a sürgősségi javítások végett hozzánk érkeznek. Majd ezek után is partnereink és visszatérő vásárlóink lesznek.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Ha bármilyen kérdése van, hívjon minket bizalommal, munkatársaink segítségére lesznek!

 

Autójavítás, autószerelés Budapest 14.kerület!