RI-CAR AUTÓJAVÍTÓ KFT.

Kárfelvétel, kárbejelentés, teljes körű kárügyintézés Budapesten a 14. kerületben!

Biztosítási ügyintézés, Kárfelvétel Budapest, Teljes körű Kárügyintézés Budapest 14. kerület!

Egy autó kárbejelentését követően a biztosító első sorban elvégzi a fedezet ellenőrzését, azaz megnézi, hogy ha károkozónak van-e érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása a károkozó autóra.

Ha a biztosítási fedezet rendben van, akkor a kötelező biztosító kár szakértője két munkanapon belül felveszi a kapcsolatot a kárt szenvedett károsulttal. A gépjármű kárbejelentést követő kárfelvétel és a teljes körű kárügyintézés során a kárszakértő mindent sérülést rögzít a jegyzőkönyv kitöltésével. Eközben elkezdi a jogalap kivizsgálását is, azaz összeveti a sérüléseket a gépjármű kárbejelentésben szereplő körülményekkel.

A sérülések kárfelvétel jegyzőkönyvben történő rögzítése, után számításokat is végez. A kárszakértő kárfelmérése és kalkulációja után a biztosítótársaság ellenőrzi, hogy a gépjármű gazdaságosan javítható-e. Amennyiben a gépjármű gazdaságosan javítható, elkezdődhet a gépjármű javítása. Az autó kárrendezése a károsult választásának megfelelően történhet a biztosítótársaság kalkulációja alapján, vagy javítási számla alapján.

Fontos tudnunk, hogy a kártérítés meghatározásakor csak azokat az autó sérüléseket veszi figyelembe a biztosító, amelyek a kárfelvételi jegyzőkönyvön rögzítésre kerültek. Ha javítás folyamán derül ki, hogy van olyan sérülés, ami nem szerepel a gépjármű kárfelvételi jegyzőkönyvön, akkor haladéktalanul pótszemlét kell kérni az ügyintézés folyamatához.

 

Biztosítási ügyintézés, Teljeskörű kárügyintézés 14. kerület, kárfelvétel 14. kerület, kárbejelentés 14. kerület

kárfelvétel, teljes körű kárügyintézés Budapest, biztosítási ügyintézés 14. kerület
biztosítási ügyintézés, kárfelvétel Budapest, teljes körű kárügyintézés 14. kerület

KÁRFELVÉTEL, KÁRÜGYINTÉZÉS BUDAPESTEN A 14. KERÜLETBEN – BÍZZA RÁNK!

Költséghatékony kárfelvétel árak és kárügyintézés árak cégünkkel!

MI A MENETE EGY PROFIN ELVÉGZETT Kárfelvétel, Teljes körű kárügyintézés, BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZÉS FOLYAMATÁNAK BUDAPESTEN!

kárügyintézés és kárfelvétel folyamatai az autókkal kapcsolatos egyik legösszetettebb műveleteknek számítanak.

kárbejelentés problémamentes lebonyolítása összességében egy olyan feladat, amely sűrűn leküzdhetetlen akadálynak tűnik az átlag autósok részére. Csapatunk éppen ezért vállalja az ügyintézés folyamatát bármely autótípus részére, bármely biztosítóval szemben, akár lízingelt, akár saját akár céges tulajdonú autó forog kockán.

Egy hasznos tanács részünkről, hogy minden kárbejelentő kitöltése előtt tárcsázzon fel minket, hogy elmondhassuk, mire is szükséges odafigyelni!

Profi kárfelvétel Budapest, teljes körű kárügyintézés, biztoítási ügyintézés Budapest

A biztosítási kárügyek intézése egy nehéz és összetett művelet. A garantáltan bonyodalommentes lebonyolítása gyakran leküzdhetetlen akadály az autósok részére.

Azonban Önnek nem szükséges egyik biztosítónál sem sorban állnia, várakoznia ha minket választ a teljes körű kárügyintézés érdekében!

 

Teljes körűen elvégzett kárfelvétel 14. kerület, Kárügyintézés 14. kerület

teljes körű kárügyintézés, kárfelvétel Budapest, biztosítási ügyintézés Budapest

Miért bízza cégünkre a biztosítási ügyintézés elvégzését!

Amikor az derül ki a kárszakértő kalkulációjából, hogy a gépjármű gazdaságosan nem javítható, akkor úgynevezett totálkár rendezésre kerül sor.Ez az eset a gazdasági totálkár és ebben az esetben a kártérítési összeg alapja a kár időponti érték és a maradványérték különbözete.

A kártérítési összeget csak a tulajdonosnak vagy az általa szabályosan meghatalmazott személynek, javítónak fizetik ki. Ha a gépjárművet tulajdonjog korlátozás terheli, akkor a finanszírozó banktól, lízingcégtől egy, a kártérítés felvételére szóló engedményező nyilatkozatot kell a károsultnak beszerezni.

 

Kárfelvétel Budapest, kárügyintézés Budapest, kárbejelentés Budapest!

teljes körű kárügyintézések

Teljes körű Kárügyintézés, kárfelvétel Budapesten a 14. kerületben, kárbejelentés azonnal!

Cégünk biztosítja a teljes kárfelvételi és ügyintézési folyamatokat, abban az esetben ha az Ön gépjárművében kár keletkezett. Ha esetleg az Ön autójának ütköztek, vagy gépjárműve balesetet szenvedett és nem látszódik rajta sérülés, az még nem fogja azt jelenteni, hogy nincs is rajta javítandó tényező.

Éppen ebből adódóan semmi esetre sem szabad elhagyni a helyszínt. Töltse ki a baleseti bejelentőt, majd hozza el hozzánk járművét és mi feltárjuk az esetleges rejtett hibákat!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Ha bármi kérdése akadna, hívjon minket bizalommal, munkatársaink segítségére lesznek!

 

Cégünk egyik fő szolgáltatása a kárfelvétel és kárügyintézés!

 

Kárfelvétel árak, teljes körű kárügyintézés árak, kárbejelentés árak!