RI-CAR AUTÓJAVÍTÓ KFT.

Karosszéria javítás tapasztalt karosszéria lakatos munkatársakkal, műhelyünk várja önt Budapesten a 14. kerületben!

Profi karosszéria javítás, karosszéria lakatos Budapest 14. kerületben!

karosszéria javítás már egész iparággá fejlődött, ami nem is csoda, ugyanis az utakon futó autók száma jócskán megsokszorozódott, nem különben a kisebb nagyobb baleseteké, melyek során az autók különböző mértékben sérülnek. Ezek lehetnek kisebb horpadások, repedések és egészen komoly, nagy sérülések is, melyeket mind javítani kell.

Ehhez társul az idő vasfoga, mely megeszi a fémet nem kevés bosszúságot okozva ezzel az autó tulajdonosának. Nem beszélve arról, ha a korrózió a tartóelemeket, gerendákat, felfüggesztési pontokat támadja meg. Ezekben az esetekben az autó azon túl, hogy megbukik a műszaki vizsgán, gyakorlatilag életveszélyessé is válhat. Karosszéria javítás Budapest területén!

Ezeknek a problémáknak az orvoslásért a javítás folyamatáért forduljon hozzánk bizalommal. Nagy szakértelemmel és megfelelő eszközparkkal rendelkezünk ahhoz, hogy akár a kisebb-nagyobb folyamatokat akár a „műtétszerű” beavatkozásokat is elvégezzük, legyen az karosszéria húzatás, elemcsere, behegesztés, lemezelés.

 

Karosszéria javítás Budapest 14.kerület kedvező árakon!

karosszéria javítás, karosszéria javítás Budapest

Kedvező karosszéria javítás árak, tapasztalt karosszéria lakatos munkatársak Budapesten a 14.kerületben!

karosszéria javítás, karosszéria javítás 14. kerület

Miért cégünket válassza ha karosszéria lakatos munka szükséges Budapest 14. kerületben!

Azt kell mondani, hogy manapság már sajnos nem mindegy milyen karosszéria javítás szolgáltatással foglalkozó műhelyet választ az ember, a konkurencia éppen olyan nagy, mint a trehányság és a nemtörődömség. Rengeteg helyen alvázvédő alkalmazásával felületileg eltüntetik a problémákat, hogy azok ne legyenek láthatóak, ügyes gletteléssel és ráfestéssel operálnak, hogy mihamarabb kész legyen a végeredmény. Az ügyfél biztonsága és megelégedettsége sok helyen sajnos másodlagos. Cégünknél a karosszéria lakatos kollégák fémmel dolgoznaj és hegesztenek, nálunk nincs „purhab” és hókuszpókusz, hiszen számunkra az első az ügyfél és az Ö elégedettsége, kényelme és bizalma.

Rengeteg olyan karosszérián végzett munkával találkozunk, amik nem mondhatóak megbízhatónak. Ezzel szemben a mi cégünkben 100%-ig megbízható. Megoldjuk egy helyen, minden problémáját és nem kell a biztosítókkal sem hosszú ideig veszekedni. Cégünk minden biztosító társasággal vállalja a kárfelvételt és kárrendezést is! Karosszéria javítás Budapest területén.

 

Karosszéria javítás 14. kerület, karosszéria javítás árak, karosszéria lakatos Budapest 14.kerület kedvezően!

karosszéria javítás, karosszéria javítás Budapest

Hogyan is zajlik a karosszéria javítás? Karosszéria lakatos Budapest 14.kerület akciós árak!

A kárfelvétel folyamatát követően a sérült gépjármű karosszériájának javítása a megbontás folyamatával kezdődik meg, amely folyamat célirányosan a karosszéria javítandó területére és annak környezetére szögeződik. Ezután pedig a sérült karosszériaelemet vagy elemeket eltávolítjuk.

Ezt követően pedig a sérülés mértékét tekintve, ha szükséges a karosszéria fődarabjait helyreállítjuk, netán lecseréljük azokat. Majd ezután a munkafolyamat után az autóba beépítésre kerülnek az új karosszériaelemek, amelynek végleges rögzítését megelőzően a járművet teljesen összeszereljük. Ez azért lényeges, hogy amikor az autó visszatér a fényezőüzemből már csupán a végleges összeszerelésre legyen szükséges koncentrálni, továbbá hogy az elemek és méretek is tökéletesek legyenek.

A fényezés befejeztével elkezdődik a karosszéria teljes összeszerelése, amely a karosszériajavító műhelyben megy végbe. Majd a már teljesen kijavított és összeszerelt gépjárművet lemossuk és a fényezett felületeket megpolírozzuk, hogy ismét teljes fényében ragyoghasson. Ezután nem is lesz más hátra, mint az autó átadása ügyfelünk számára. Karosszéria lakatos árak kedvezően!

 

Nagy szakmai tapasztalattal történő karosszéria javítások, profi karosszéria lakatosok Budapesten a 14.kerületben!

karosszéria javítás, karosszéria javítás 14. kerület, karosszéria javítás Budapest

Mikor elengedhetetlen a karosszéria javítás Budapesten és miért is kell egy jó karosszéria lakatos kiváló árakon?

A karosszériával és ezzel együttvéve az alvázzal kapcsolatban is keletkezhetnek problémák a használatuk folyamán. Keletkezhetnek sérülések járművek vagy egyéb külső tárgyal történő ütközés esetében, továbbá időjárás okozta fényezés, alvázvédő kopás és kisebb rozsdásodás is bekövetkezhet

Egy nagyobb igénybevétel folyamán, gondolunk itt az eltelt kilométereket és az eltelt éveket elkerülhetetlen az apró sérülések eredményezte károk enyhítésére, annak érdekében, hogy a folyamat megállítható és ezzel ellentétben ne megállítatlan folyamata legyen akár a korróziónak köszönhetően.

A javítás adódhat egy balesetből származóan is, ahol lehetünk a károkozó vagy netán a károsult fél is, azonban minden esetben javításról szükséges beszélnünk. Kohézióból eredő problémák is éppen úgy okozhatják a karosszériák javításának az okát, ugyanis a négy évszaknak a jelenléte hatalmas terhelést bír a gépkocsik alváz és héjszerkezetére.

Nem utolsó sorban pedig az esztétikai szempontok alapján is szükség lehet a karosszéria javítás Budapest kivitelezésére, azonban nem mindegy ki végzi a munkát! Karosszia lakatos Budapest!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Ha bármi kérdése akadna, hívjon minket bizalommal, munkatársaink segítségére lesznek!

 

Karosszéria javítás árak nálunk a legkedvezőbbek! Karosszéria javítás Budapest területén a 14. kerületben, érdeklődjön karosszéria lakatos kollégáinknál elérhetőségeinken!

KAROSSZÉRIÁK lakatosok PROFIN és megbízhatóan – BÍZZA RÁNK

Költséghatékony árak cégünkkel!