Teljes körű kárügyintézések, kárfelvétel – Bízza profikra!

Netán közlekedési baleset érte? Tanácsra lenne szüksége a gépjárművét ért kárügyintézés folyamatával kapcsolatban, de nem igazán tudja, hogy kihez fordulhatna ebben az esetben?

Keresse cégünket bizalommal! Mi segítünk Önnek a bajban és megoldást nyújtunk a problémájára! Rengeteg éves tapasztalattal vállaljuk sérült járművek teljes körű kárügyintézés folyamatait és a karosszéria javítás folyamatait is! Ne pazarolja az értékes idejét sérült gépkocsija kárügyintézésére, inkább bízza ránk a teljes körű kárügyintézés folyamatát! Mi vállaljuk a gépjárművek teljes körű kárügyintézéskárfelvétel folyamatait egészen a karosszéria javítás folyamat befejezéséig!

Akár a baleset helyszínétől a kulcsátadásig kivitelezzük a karambolos autók javítását is. Az autó kárügyintézés folyamán segítséget nyújtunk a kárbejelentő és a biztosítós papírok kitöltése során is. Rengeteg ügyfelünk már tisztában van azzal, hogy ajánlott már a baleset helyszínéről felhívni minket, hiszen mi segítünk, tanácsot nyújtunk, szükség esetén pedig akár autómentőt is küldünk Önnek.

A gépkocsi kárügyintézés és kárfelvétel szolgáltatásunk elérhető Budapest teljes területén, minden esetben állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Helyszíni kárfelvétel, szakszerű kárbejelentés segítségével könnyítjük meg Önnek a biztosítási ügyintézés folyamatát.

Cégünk tisztában van azzal, hogy egy sérült jármű esetében a kárügyintézés egyike a legösszetettebb műveleteknek. A kárbejelentés, a kárfelvétel gyors és hatékony lebonyolítása mind mind egy olyan tevékenység, amely a legtöbb esetben leküzdhetetlen akadálynak látszik az ügyfeleink részére.

Csapatunk éppen emiatt vállalja a teljes körű kárügyintézés folyamatát bármely autótípus részére, bármelyik biztosítóval szemben, akár lízingelt, akár saját tulajdonú autóról legyen szó.

Kárügyintézés – A folyamat

A karambolos gépjárművek kárügyintézés egyszerűsítése érdekében szorosan együttműködünk a biztosító cégekkel.
A kárt szenvedett ügyfelek sok sok időt és bosszankodást takaríthatnak meg annak a segítségével, hogy a kárfelvétel és a karosszéria javítás egy helyen megy majd végbe.

Ön csupán leadja a sérült gépjárművét és a biztosítási ügyintézéshez elengedhetetlen papírokat.

A biztosító részére cégünk intézi el a kárszemlét, kárfelvétel folyamatát.

Gyári technológia segítségével pedig szakszerűen megjavítjuk gépkocsiját autószervizünk területén.

Majd végül Ön csak átveszi a kész gépkocsit és csak az Önt terhelő költséget téríti meg. A többit a biztosítóval cégünk intézi majd.

Teljes körű kárügyintézés Budapest, kárfelvétel Budapest és karosszéria javítás Budapest, autófényezés Budapest, kedvező árak mellett!