Károk felvétele – Hogyan zajlik cégünkkel?

Károk felvétele? Gépjárművét baleset érte? Tanácsra lenne szüksége az ezzel járó teljes körű kárügyintézés folyamatával kapcsolatban, de nem teljesen tudja, hogy kihez is fordulhatna ebben a helyzetben? Akkor forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk segít Önnek a bajban és megoldást nyújt a teljes körű kárügyintézés folyamataiban! Számtalan tapasztalattal vállaljuk sérült járművek kárügyintézés folyamatait és a karosszéria javítás folyamatait is! Ne fecsérelje az értékes idejét sérült gépkocsija kárügyintézésére, inkább bízza egy profi cégre a teljes körű kárügyintézés folyamatát! Mi vállaljuk a gépjárművek teljes körű kárügyintézéskárfelvétel folyamatait egészen a karosszéria javítás folyamat végéig!

Akár a baleset helyszínétől a kulcsátadásig elvégezzük a karambolos gépjárművek javítását is. Az autó kárügyintézés folyamán segítséget nyújtunk a kárbejelentő és a biztosítós papírok kitöltése során is. Rengeteg ügyfelünk már tisztában van azzal, hogy ajánlott már a baleset helyszínéről felhívni minket, hiszen mi segítünk, tanácsot nyújtunk, szükség esetén pedig akár autómentőt is küldünk Önnek. A gépkocsi kárügyintézés és kárfelvétel szolgáltatásunk elérhető Budapest teljes területén, minden esetben állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Helyszíni kárfelvétel, szakszerű kárbejelentés segítségével könnyítjük meg Önnek a biztosítási ügyintézés folyamatát.

Kárügyintézés – Hogyan is zajlik?

Cégünk tudja hogy egy sérült gépjármű esetében a kárügyintézés egyike a legösszetettebb folyamatoknak. A kárbejelentés, a kárfelvétel gyors és hatékony lebonyolítása mind mind egy olyan tevékenység, amely a legtöbb esetben leküzdhetetlen akadálynak látszik az ügyfeleink részére.

Csapatunk éppen emiatt vállalja a teljes körű kárügyintézés folyamatát bármely autótípus részére, bármelyik biztosítóval szemben, akár lízingelt, akár saját tulajdonú autóról legyen szó.

A karambolos gépjárművek kárügyintézés egyszerűsítése érdekében szorosan együttműködünk a biztosító cégekkel.
A kárt szenvedett ügyfelek sok sok időt és bosszankodást takaríthatnak meg annak a segítségével, hogy a kárfelvétel és a karosszéria javítás egy helyen megy majd végbe. Ön csupán leadja a sérült gépjárművét és a biztosítási ügyintézéshez elengedhetetlen papírokat. A biztosító részére cégünk intézi el a kárszemlét, kárfelvétel folyamatát. Gyári technológia segítségével pedig szakszerűen megjavítjuk gépkocsiját autószervizünk területén. Majd végül Ön csak átveszi a kész gépkocsit és csak az Önt terhelő költséget téríti meg. A többit a biztosítóval cégünk intézi majd.

Teljes körű kárügyintézés, kárfelvétel és karosszéria javítás, autófényezés Budapest, kedvező árak mellett!