A karosszéria javítása – A teljes folyamat lépései! 

karosszéria javítása folyamata szükséges lehet akár egy minimálisabb karcolás vagy horpadás végett is. Nem is említve egy balesetet vagy koccanást, amely a karosszéria törését eredményezheti. A legújabb cikkünkben most átvesszük, hogy pontosan mit is értünk a karosszéria javítás alatt, milyen folyamatai vannak, valamint hogyan zajlik a javítás folyamata a cégünk esetében.

A karosszériával összefüggően számtalan probléma ütheti fel a fejét. A mattulás, minimálisabb karcolások, nehezen fellelhető horpadások is jelentős gondokat eredményezhetnek, nem is említve minden autós legrosszabb rémálmát jelentő, a minimálisan vagy teljesen összetört karosszériáról.

A biztosítóval végbemenő kárügyintézéskárrendezés ugyanúgy a karosszéria javítás folyamatához kapcsolódik ebben a helyzetben. Remek hír, hogy csapatunk az összes legfontosabb biztosítóval kapcsolatot ápol, ezáltal ennek a terhét a legtöbb esetben le tudjuk venni ügyfeleink válláról!

Mit is értünk karosszéria javítás alatt?

Annak érdekében, hogy képesek legyünk teljes mértékben kielégítően választ nyújtani erre a kérdésre, először is ajánlott tisztázni, mit is értünk pontosan az autó karosszériáján. A meghatározó definíció alapján a karosszéria egy autó felépítménye, egy gépjármű külső burkolata, amely vagy egy alvázra épül vagy egy önhordó kocsiszekrény váza, amelyre a burkoló lemezeket helyezik rá.

Ahogyan a cikkünk legelején már említettük Önnek, az autó karosszéria javítása igazándiból egy gyűjtőfogalom. Ugyanis pontosan annyira beletartoznak a karosszéria állapotát helyreállító kisebb javítások, mint egy teljes mértékben összetört karambolos autó teljes körű javítása.

Mikor lesz szükséges a karosszéria javítása?

Mint azt már szintén olvashatták korábban, rengeteg oka lehet, ha egy gépjármű karosszériája javításra szorul. Ilyen esetek például ha a karosszéria fényezése bemattul, lepattogzik a festék vagy a lakk, karcolás keletkezik a karosszérián, vagy netán éppen horpadás keletkezik a karosszéria felületén, karambolos lesz az autó, vagy összetörik a karosszéria.

Hogyan zajlik a karosszéria javítás folyamata?

Legfőbb tevékenységeink közé tartozik a karambolos, széttört, sérülést elszenvedett autók karosszériájának professzionális, pontos, szakszerű javítása típustól függetlenül.

Kivitelezünk Önöknek teljes körű karosszéria javítás Budapest és autófényező munkát, gyári alkatrészekkel, továbbá ha ez kivitelezhető, akkor a sérült karosszéria elem cseréje mentesen is helyre állítjuk az autót. A sérülést szenvedett, megkarcolt, lepattogzott, az UV-napsugárzás végett bemattult fényezést és a karosszérián keletkezett sérüléseket is visszaállítjuk az eredeti állapotára.

A karosszéria javítás során szükségesség válhat –  Teljes körű kárrendezés és kárügyintézés

A káreseménytől kezdve a teljes mértékben, makulátlanul helyreállított gépjármű használatba vételéig teljes körű kárügyintézés folyamatával is szolgálunk. A biztosítóval történő, hosszas huzakodás végett bekövetkezhet, hogy a kárrendezés sokáig elhúzódna. A csapatunk azonban az összes jelentősebb biztosítótársasággal kapcsolatot ápol, ezáltal a velük történő olajozott kapcsolat cégünknél mindennapi rutinnak tekinthető.

Ebből adódóan az összes autó fajtára és a biztosítok többségével együttműködve biztosítjuk a teljes kárügyintézést. Azonban hiteles, lízingelt karambolos gépjárműveknek is biztosítjuk a javítását, ügyintézését. Ezért nem szükséges elmennie egy biztosítóhoz, sem egyéb helyre, nem szükséges több helyen sorban állnia és várakoznia. Forduljon cégünkhöz bizalommal és bízza ránk a biztosítási ügyintézést nyugodt szívvel!